Lugn lekplats mitt i Stockholms city

 Idag hängde barnen och mormor och jag på Åhlens city’s barnavdelning där dom idag firade 1 år. Tiden går fruktansvärt fort, känns som nån månad sedan då Lina och jag var där och hade picknick på golvet på deras invigning! 

 
Idag valde Ella (som vanligt) själv vilka kläder och vilken klädkombo hon skulle ha på sig, och idag blev det..nattlinne. Strunt samma, på barnavdelningen idag gick det runt clowner, delades ut ballonger, var 15% på allt och så kunde barnen få ansiktsmålning. Ella önskade så klart Princessan Sofia på kinden för att matcha nattlinnet 🙂 

 
  
  
  Vi hängde dock mest på den bästa city lekparken, helt ensamma! På barnavdelningen på Åhlens finns nämligen en balkongdörr som leder ut på en lång balkong där dom har gjort iordning lite roliga grejer för barnen som de kan gå balansgång på, hänga i och springa på. Elias och Ella röjde runt i en halvtimme där medans vi tog en paus i solen från alla människor som också hängde på stan idag. Verkligen en gömd pärla att besöka med barnen! Om Åhlens vore lite smarta skulle dom dock satsa på en liten minikiosk eller (åtminstone betalkyl!) där man kunde köpa sig en kaffe och festis! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *