Tips på badplats i Stockholm

  Vi gillar att utforska nya stränder. Den senaste vi provade tillsammans med morbror ligger mitt i ett villaområde och var på en av sommar-Sveriges många lite molnigare dagar så den dagen var det inte alls mycket folk där, vilket jag tycker är skönt.  


  Långsjöbadet i den avlånga sjön Långsjön ligger idylliskt belägen mitt i Segeltorps villaområde i Stockholm. Det finns en mindre sandstrand och sen en ganska stor gräsmatta bakom.  Det finns några ”leksaker” för barnen, två bryggor, en kiosk och restaurang men ingen allmän toalett. Håll koll på barnen för det blir djup ganska snabbt!

  1.  Ja som du ser var det ganska kallt så Ella hade valr att sätta på sig strumpbyxor :)

   Trots det halvkalla vädret badade barnen och försökte fånga fisk i sjön. Tydligen ska det finnas både aborre, gädda och kräftor i Långsjön. En liten, mysig och familjär badstrand är min sammanfattning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *