Barnens roligaste kryssning

  Igår morse steg vi upp i ottan för att åka på den efterlängtade sommarlovskryssningen som barnen hade sett fram emot så mycket. En riktig barnvänlig kryssning med inte mindre än 7 (!!) lekrum som barnen kunde röja loss i! 
    
    
   
Ja du läste rätt. På sommaren har Viking Line’s båt Grace hela sju lekrum för barn i olika åldrar. Normalt sett tror jag dom har tre, vilket är mycket det med. Flera av lekrummen var dessutom väldigt smart placerade precis vid cafeet med glasvägg i mellan. Barnen tyckte så klart de hade kommit till paradiset och hoppade på hoppborgar, kastade sig i bollhav, klättrade hinderbanor och lekte loss med alla grejerna.   

   Vi hann också med att titta på dockteater och både dansa minidisco och kramas med maskoten Ville Viking.
       

 Viking Grace avgår tidigt på morgonen från Stockholm så man är hela dagen ombord och eftersom solen strålade uppskattade vi verkligen att dom har tänkt på oss vuxna och placerat en lekpark mitt uppe på soldäck! Där spenderade vi flera timmar med lek i klätterställningen och glassätande.

   Middagen avnjöt vi till bästa sea view utsikten och avslutade så klart med Sverige-sommar-efterrätten jordgubbar och glass. Fartyget i sig är mycket fräscht och nytt och trots att barnen (och vi) var trötta efter den tidiga påstigningen är det ändå en fördel att åka dom tiderna eftersom det är mest barnfamiljer bord då och inte alls stökigt eller mycket fylla.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *