Tips på suveränt hotell i London

Igår morse kändes det riktigt skönt när jag klev på ett plan för att fly regniga Sverige för några jobbdagar i soliga London. Vårt kontor ligger en halvtimmes bilfärd från London city, i Guildford som är som en liten mysig ministad. Jag bor alltid på samma hotell när jag är där för det är verkligen outstanding och så klart vill jag tipsa om det till dig!



Hotellet heter Radisson Blu Edwardian och ligger högst upp på shoppinggatan i Guildford, så verkligen mitt i city. I entren blir man välkomnad av den här goda synen. Bara det får mig att vilja komma tillbaka 😉

Rummen är nya och jättefräscha med massor av extra grejer som man värdesätter när man bor på hotell. Till exempel en jättemjuk säng med skön, tjock madrass, lyxigt schampo i duschen, dockningsstation till iphone m.m. Hotellet har också ett fint SPA med liten pool och gym vilket jag tycker ger ett stort extra plus till ett hotell.

Frukosten är helt suverän och lyxig men lite för dyr kan jag tycka. Däremot ligger Starbucks med sitt goda kaffe bara 100 meter från hotellet! Men en dag kan man ju i alla fall unna sig ;)



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *