Fixa snyggaste beach håret

Vilken underbart solig dag! Efter jobbet idag stack jag iväg på ett härligt after beach mingel som John Freida hade anordnat för att presentera deras nylanserade produkt.

Beach blonde som fanns och var en populär hårstylingsprodukt förut har nu kommit tillbaka med både schampo, balsam, hårinpackning och saltvattenspray. Fast produkten heter beach blonde så funkar den på alla hårfärger. Superduktiga stylisten Marcus fick mitt hår att se så här beach snyggt med hjälp av endast John Freida beach blonde saltvattenspray och en defuser (hårfön med extra brett munstycke)!

Han gav också ett tips till oss lata (läs tidsknappa) mammor att efter ett bad med kidsen på stranden spraya i lite saltvattenspray, sätta upp håret i en knut och sen släppa ut så har man fixat en äkta beach look på ett kick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *