Stockholm Beauty Week 2015

Idag öppnade Stockholm Beauty Week upp sina dörrar i Kungsträdgården och jag var där på invigningen för att spana in alla nyheter inom hud och skönhet, både för vuxa och barn. På plats för att hälsa oss välkomna var även Top Models egna Jonas Hallberg.

Bland utställarna kunde man hitta bland andra Savon de Marseille, Less is More (ekologisk hårvård), Lush (ekologiska, handgjorda skönhetsprodukter), Harmony home (ekovänliga doftljus), Derma Promedical (estetisk husvård), Masq+ (serumansiktsmasker), AnneMari Börlind (ekologisk hudvård), Face + (brun-utan-sol vinnare 2014).

Min absoluta favoritnyhet var den här lip plumpern The powerhouse från Lip Voltage. Den gjorde utan att överdriva underverk! Efter att ha smetat på den genomskinliga läppglansen på läpparna tog det inte mer än 4-5 minuter innan mina läppar blev fylligare och så röda så det såg ut som att jag hade tagit på mig läppstift. Det absolut bästa plusset med den här produkten är att den stimulerar läpparnas collagenproduktion (som vi alla vet gör att vi får mindre rynkor) om man använder den regelbundet. Stora tummen upp för den produkten! 

En annan nyhet jag fastnade för var de naturliga parfymerna från Les Senteurs Gourmandes som bara innehåller naturliga aromer och dofter från till exempel blommor. Luktar både fräscht, lätt och gott. Min favorit var en som doftade vanilj och choklad. Verkligen en perfekt parfym för bebismammor som ofta inte vill lukta för starkt.

Jag är helt kass på att locka mitt hår med hjälp av en plattång och kommer aldrig lyckas med det, så jag tar den enklare vägen och kör locktång istället.  Så idag hade jag lyxen att få lite proffs-styling tips by Corinne & Friends med ett av de stylingverktyg de säljer, Cloud nine. 

Bland barnartiklar kikade jag bland annat på den här barnserien från Little Siberica som hade både ekologiskt schampo, balsam och duschkräm till barn. Inga parabener, silikon eller syntetiska fibrer som man inte vill smeta på sina barn. Alla produkter från Little Siberica innehåller vilt odlade växter från Sibirien. Ser fram emot att testa schampot som har ett ”no tears” löfte.

Det bjöds också på god grillad lunch från Grillmästarna och Franzens Ekokött så jag och Felicia passade på att sätta oss i solen och njuta lite. En riktigt härlig start på veckan blev det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *