Sneak peek barnkläder

En rolig sak i början av varje ny årstid är att alla nya kollektioner släpps. Häromdagen var jag och spanade in fina nyheter från flera olika barnklädesmärken som agenturen Things we like har, först tänkte jag visa er mina favoriter från danska Joha och Katvig.

Katvig gillar vi mycket hemma hos oss. Elias har haft både kläder och ytterkläder därifrån och allt har varit av jättebra kvalite så det är jättekul att dom nu även kommer med badkläder tycker jag. Smart funktion med knäppning på blöjbadbyxorna gör att dom nog kommer bli riktigt poppis! 

Joha som är mest känt för sina suveräna ullkläder har faktiskt massor med kläder i tyger som bomull och bambu också. Joha har vi också använt mycket av men främst till Ella då dom tidigare har haft mest sockersöta kläder.

Till hösten kommer dock dock med det här coola printet vilket Elias garanterat kommer gilla! På vårt dagis där de under vinterhalvåret springer runt med underställen inomhus gäller det att även införskaffa sånna som är häftiga nog för Elias att sätta på sig. Här duger det inte alltid med enfärgat minsann 😉 

Håll utkik på bloggen om du är nyfiken på ursöta nyheter från Mini A Ture och coola vårskor från Hummel!

En reaktion på ”Sneak peek barnkläder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *