Spa event med ny fotbehandling

Den här onsdagseftermiddagen var det inget fel på kan jag lova. Först fick jag en välbehövd uppfräschning av mitt hår och lite mammalyx på ett för mig nytt SPA. 

Diana anordnade nämligen sitt andra event denna veckan på Stockholm SPA & hälsostudio som ligger vid St Eriksplan i Stockholm. Där var vi sju lyckligt lottade tjejer som fick njuta av deras alldeles nya parrafinfotbehandling.

Den här fotbehandlingen liknade inget annat jag någonsin provat på, och då har jag spenderat många timmar på SPA i mitt liv. Först fick fötterna vara i ett ”vanligt” fotbad och sen fick man doppa en fot i taget i ett rosa fotbad som var jättevarmt och härligt. När man sen tog upp foten så kändes det som stearin hade bildats som en sko runt foten. Jätteannorlunda men härlig känsla!

Efter det vilade man fötterna i rosa plastpåsar och därefter avslutande fotmassage och Kerstin Florians kylande och välgörande fotkräm. Jag kan säga att fötterna kändes mjuka som gele efteråt. Perfekt för ett par trötta fötter som går och står upp hela dagarna. En alldeles underbar fotbehandling som jag garanterat kommer göra fler gånger!

Till min stora glädje såldes mitt absoluta favorit hudvårdsmärke Kerstin Florian på det här spat och en hudterapeft från Kerstin Florian var på plats och gav oss en hudanalys och massa nyttig info om välmående och deras naturliga produkter.

Innan det var dags för lite relax i jacuzzin fanns det goda italienska delikatesser från The italian cousins att smaska på.

I den här härliga bubbelpoolen kan man relaxa efter en 45 minuters behandling för bara ynka 750 kr om man vill. Och dessutom har man hela spat för sig själv för en sak som gör Stockholms SPA & hälsostudio unika är att dom bara tar in en kund åt gången. Brukar du unna dig att gå på spa ibland?

4 thoughts on “Spa event med ny fotbehandling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *