Event hos Stureplanskliniken

Den här veckan började med en minst sagt upplyftande måndag. Jag har nämligen spenderat kvällen på Stureplanskliniken med mina vänner Lina och Jessica eftersom Diana hade bjudit in oss till ett skönhetsevent med massa spännande info om behandlingar som minst sagt kan vara behövliga efter graviditeter, barnafödande och åldersslitage.Under tiden vi fick info om Stureplanklinikens stora nyhet – Stureplanslyftet, fick vi njuta av massor av goda italienska delikatesser från The Italian cousins. Min absoluta favoritmat!

Stureplanslyftet som är en upplyftande ansiktsbehandling med restylane injektioner är något jag absolut skulle kunna tänka mig när kinderna och ögonen börjar hänga om några år. Men nu ska jag ta tag i mina spindelnät som jag fick på hela låren under mina två graviditeter. Mer om det får ni så klart höra när det är gjort!

2 reaktioner på ”Event hos Stureplanskliniken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *