Annons

Få allt gratis under ett dygn på skidsemestern!

???????????????????????????????Nu räknar Elias dagarna till vår Mexico resa som bär av väldigt snart. Men man måste ju ha nåt att se fram emot när semestern är slut också så därför har jag bokat in oss på en skidresa nu. Sedan några år tillbaka har vi åkt till olika fjäll eller skidanläggningar varje vinter för att barnen ska få lära sig att åka slalom och längdskidor. Ja, visst kan man göra det på andra ställen också men det är hundra gånger mysigare och roligare att åka iväg över några dagar och åka skidor tillsammans hela familjen. Förra vintern var vi uppe på Hassela Ski resort i Hassela och trivdes som tusan och nu när jag hittade ett nytt paketerbjudande där dom bjuder på ALLT under ett helt dygn så bokade vi så klart in oss direkt :) Så om du inte har bokat in vinterns skidresa än gör det här! Jag kan lova att ni kommer bli mer än nöjda! Det är bara 3,5 h bilresa från Stockholm, perfekt för barnfamiljen, mycket bra priser, trevliga människor och det finns massor av aktiviteter för barnen både ute och inne.
???????????????????????????????

En reaktion på ”Få allt gratis under ett dygn på skidsemestern!

  1. Hej,
    har du sett Elias och Ella på Hasselas bildgalleri?
    När åker ni till Mexico och när kommer ni hem?
    OBS min nya e-mailadress.

    Pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons