Bloggmiddagen 2014

IMG_5020.JPG
Att blogga är inte bara roligt för man får skriva. Det medför också massa sociala grejer som roliga events, spännande pressträffar och trevliga middagar. En gång per år drar dom två härliga tjejerna Anna & Ewa ihop en gigantisk middag där ett större gäng glada bloggare samlas för att äta gott och tjitt-tjattra med varandra. Ikväll hölls Bloggmiddagen 2014 på libanesiska Taverna Bazaar i Gamla stan där jag bland annat hade trevligt med Jessica och Annelie.

IMG_5006.JPG

IMG_5003.JPG

IMG_5005.JPG
Under kvällen hade jag även turen att kamma hem några fina vinster. Vitaminer var det verkligen nån som tyckte att jag behövde vinna för jag vann mängder av vitaminer till hela familjen 🙂 Massor av Mitt Val kvinna vitaminer till vintern men också smarta vitaminer till barnen. Mer om Kids Zoo vitaminerna med godissmak för barn kommer senare..

IMG_5021.JPG
När vi skulle gå hem stod en fullproppad goodiebag och väntade på oss. Mina absoluta favoriter till barnen var den här ursöta bambu servisen och det roliga spelet från Sense som Elias kommer älska att få spela under nästa långa bilresa.

IMG_5022.JPG
Till mig själv blev favoriterna snabbt det fina kitet från Gina tricot med både strumpor och nagellack men också lakrits fudge:n från Kolafabriken (älskar godis!!) och ögonskuggorna från Sheercover. En riktigt trevlig kväll var vad vi hade så nu håller vi tummarna på att det blir en middag nästa höst igen!
Övriga sponsorföretag var; Kaatach, Superfruit, Acrilex, Mogihome, Sugarkitchen, Tantninnis, Alltgott, Lumene, Beyourmood, Meandi, Laktosfrichoklad, Debron, Nestle, Placerks, Sensualbalans, Octean, Duni, Gourmeco, Reztart, Aptamedica, Reddville, BabylandBlafre, Taffel, Siaglass, Labruket, Valio.

4 reaktioner på ”Bloggmiddagen 2014

  1. Hej! Tack själv för super trevligt sällskap och tusen tack för du höll platsen på restaurangen åt mig =) Du är så gullig och är glad att jag lärt känna dig så kul att vi håller kontakten trots att det blir ibland länge mellan varven =) Ha en fin söndag kramis fina du =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *