Intressant event för bloggare

IMG_4721.JPG
För några dagar sen var jag bjuden till ett annorlunda och informativt bloggevent som går under namnet Business Bloggers. Ett event som alla bloggare som vill få lite kött på benen borde gå på. Också nåt för dig som vill nåt mer med bloggen.

IMG_4724.JPG

IMG_4715.JPG

IMG_4718.JPG
Medans vi fick trycka i oss massa med godsaker fick vi bloggare lyssna på korta föreläsningar av olika relevanta företag. Vendre tipsade om deras webshopslösning som funkar utmärkt att koppla till sin blogg. Binero berättade om deras tjänster med webbhotell och domännamn så man själv kan starta en blogg utanför en portal. Mycket som lockade tyckte jag 😉

IMG_4865-0.PNG
Under kvällen tävlades det ut mängder av fina vinster men tyvärr hade jag inte turen med mig den här gången.

IMG_4867.PNG
Det var också mingel med föreläsarna och bloggarna och en modevisning som jag gick tillsammans med några andra tjejer. Fick visa upp en jättesnygg svart klänning med skinndetaljer från Friendtex som numera står högt upp på önskelistan!

IMG_4716.JPG
Och dom här superfina Idar smyckena var på plats och visades upp. Måste medge att jag aldrig har stött på märket tidigare men älskar verkligen deras kommande sommarkollektion (SS15) med de ursnygga halsbanden!

IMG_4717.JPG

En reaktion på ”Intressant event för bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *