Annons

Tips på annorlunda lekpark i Stockholm

IMG_4054.JPG
Vilken underbar solig och fin höstdag vi har haft i Stockholm idag! Eftersom farmor och farfar är på besök i helgen fick Elias bestämma vad han ville att vi skulle hitta på. Den här gången var det utflykt till en lekpark som stod på hans önskelista så mamman som helst hittar på andra roliga saker fick helt enkelt ge upp 😉

IMG_4067.JPG

IMG_4060.JPG

IMG_4063.JPG
För att testa på nåt nytt tog vi en promenad längst Kungsholmsstrand bort till Kristineberg där den relativt nybygda Uggleparken ligger. Den är mest inriktad till lite äldre barn med svårare, högre stegar upp till rutchkanor och klätterställningar, klätterväggar och andra avancerade lekgrejer. Ella hittade ändå några träbygda insekter var roliga att krypa in i men mycket mer än så var det inte för hennes ålder.

IMG_4065.JPG
Precis bredvid ligger Kristinebergsskolan som har en perfekt gård med både asfalt och gräs där vi kunde spela fotboll, hoppa hopprep och dricka varm choklad så det blev ett riktigt lyckat ”lekparkshäng” måste jag säga :)

IMG_4066.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons