Höstens lyxigaste SPA event för alla!

IMG_4023.JPG
Är så glad, avslappnad och trött men måste ändå berätta för er om det suveräna SPA eventet jag har varit på ikväll. Lina och Diana anordnade för andra året i rad höstens lyxigaste event på mysiga Sparadiset på Söder. Det sägs att det har blivit en tradition så håll ögonen öppna till nästa år 😉

IMG_3988.JPG

IMG_3990.JPG

IMG_3992.JPG
Sparadiset finns både på Söder, Kungsholmen och Östermalm i Stockholm och där vi var på Söder var det helt nyrenoverat och fräscht. Man kan både gå hit och abbonera ett relaxrum med jacuzzi eller gå på en behandling. Lokalen är dämpad i belysningen, mysigt inredd med mycket kuddar, ljus och palmer. Den ultimata SPA miljön för att komma ner i varv. Älskar det här SPA:t och har varit där flera gånger och fler blir det :)

IMG_4039.JPG

IMG_4048.JPG
Vi fick alla prova på en varsin mini ryggmassage ikväll på eventet och det var verkligen hur skönt som helst! Sparadisets massagebänkar får ett stort plus i kanten av mig eftersom hålet där man ligger med huvudet och som normalt skär in i pannan och lämnar världens jack, är hur mjukt och skönt som helst.

IMG_4013.JPG

IMG_4053.JPG
Det bjöds på massa gott tilltugg som italienska delikatesser, goda cream cheese ostar från Valio, snacks från OLW, chokladpraliner från goda Chokladfabriken och till det Coca Cola’s gröna nyhet Life. Och dessutom fick vi en vinprovning med sju sorters vita och rose Rioja viner!

IMG_4050.JPG

IMG_4069.JPG

IMG_4071.JPG
Det bjöds också på en modevisning med kläder fråm butiken Garderåb under kvällen där jag var en av modellerna 😉 Jag är helt förälskad i den här supersnygga body suiten från Isay. Bilderna från modevisningen är tagna av Nina.

IMG_4010.JPG
Förutom att relaxa och mingla med alla SPA sugna tjejer fanns flera företag på plats där man kunde spana in produkter och nyheter som den här delux serien Elizabeth Arden Pro som faktiskt till och med hade världslansering dagen till ära! I serien kommer till exempel ett lätt färgat solskydd med UV 50+ för ansiktet som inte bara skyddar för stunden utan även bygger upp de celler som redan har förstörts av tidigare strålning. Låter ju hur bra som helst så det måste jag absolut testa!

IMG_4052.JPG
Det var ett vinstregn under kvällen som hette duga! Lyckliga jag fick bland annat med mig det här anti age kitet från Voya, välbehövligt och bra. Voya använder sig av sjögräs och andra naturliga ingredienser. Anti age tonern består till exempel nästan helt av ekologiska ingredienser och kommer bli den perfekta ansiktsuppfräscharen på jobbet efter en hel dag framför datorn!

IMG_4015.JPG
Och som vanligt på ett event står det en härlig goodiebag och väntar när man ska gå hem. Den här var riktigt bra med kvalitetsprodukter som fotvård från CCS, saltskrubb från Klockaregården, träning hos Rosa Skrot, hudvård från Nivea och Lumene och ett presentkort på Sparadiset vilket var min lyckopott, för hit ska jag igen!

3 thoughts on “Höstens lyxigaste SPA event för alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *