Tar jobbmobilen skada på barnen?

Nu var det länge sen jag tyckte till om saker och ting så nu kör vi igen och jag vill gärna höra vad ni tycker också 😉 Jag läste att Unicef hade kommit med en ny undersökning om att vi föräldrar känner oss tvugna att jobba under semestern. Så många som 1 av 3 föräldrar känner att dom förväntas ha koll på sin jobbmobil trots att dom är på semester (och ännu fler under jobbveckornas helger). Jag tycker det är helt galet men tyvärr så är jag lite där själv också. Jag kollar inte jobbmailen varje dag under semestern men jag har ändå koll på den då och då. Ska man verkligen behöva det när man borde passa på att ladda batterierna, vila upp sig och spendera all ledig tid med barnen? Hur känner ni? Jobbar ni fast ni är på semester? Tar barnen skada?

20140701-211527-76527281.jpg

4 thoughts on “Tar jobbmobilen skada på barnen?

  1. Jag kan ju praktiskt inte jobba när jag är ledig, ,men jag läser gärna jobbmailen och intranätet för news av rent intresse :) SÅ släppar typ aldrig jobb mejlen… kramar

  2. Barnen tar nog lika mycket skada av att vi nöjessurfar som att vi jobbar;-) Utmaningen till oss alla får bli att koppla ner mer under semestern, lättare sagt än gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *