Bra set up för en tjejweekend

DSC01445Brukar ni försöka komma iväg på lite egentid tillsammans med era vänner ibland? Jag tycker både det är roligt och skönt att få komma hemifrån över en natt lite då och då så för mig är det viktigt. För att underlätta för ens partner så den inte behöver ta en semesterdag eller både hämta och lämna barnen på dagis samma dag är det perfekt att åka iväg en söndagsnatt. Jag och min mammagrupp gjorde det nu i helgen och hade det helt underbart! Vi bokade in oss på hotell Clarion Sign mitt i Stockholms city där dom har både fina rum, fräscht SPA och god mat. Kändes uppfriskande och lyxigt för ett gäng trötta småbarnsmorsor 🙂
DSC01460DSC01438Först passade vi på att relaxa i deras underbara SPA som är alldeles nytt och fräscht, där vi hängde i massor av timmar 🙂 Deras avslappningsstolar som vaggar en till sömn till lugnande musik är ju bara för härliga! Vi gick all in och körde egna SPA kurer med peelingar i duschen och hårinpackning i bastun. Jag gillar också deras nya quick fix behandlingar som man kan göra helt drop in i SPA loungen. Testade på en läppbehandling och minimanikyr där en gång förut och blev riktigt nöjd. En snabb och enkel uppfräschning.
page1Och en sån här utomhuspool som Selma City SPA har på deras takterrass hittar man inte på många ställen. Uppvärmd till nästintill badkarstemperatur med en utsikt över Stockholm är den helt svårslagen!
page2Eftersom vi var på en tjejweekend är det så klart obligatoriskt med tjejsnack, gemensam sminkning och bubbel på rummet så det var ett måste innan middagen.
page3Sen hade vi bokat in oss på middag på hotellets restaurang American Table som är känt för deras goda bruncher. Vi tyckte middagen var minst lika god och trevlig! Eftersom det var ett gäng småbarnsmorsor som var på vift satt hela bunten och gäspade ikapp när klockan började närma sig 22 så det blev en tidig men trevlig kväll innan det var dags att passa på att sova ikapp lite sömnlösa barnnätter.
page4Och som det ultimata avslutet på den här helgen och en perfekt början på en måndag och ny vecka tog vi en låååång, härlig frukost tillsammans innan det var dags att gå till jobbet. Måste verkligen rekommendera att åka iväg på en söndag när ni ska iväg på en tjejhelg nästa gång. Både prisvärt och smidigt för familjens logistik och det är en bra dag som alla oftast inte har något inplanerat på.

4 reaktioner på ”Bra set up för en tjejweekend

  1. Det såg verkligen superhärligt ut, och så roligt att lyckas få ihop ett så pass stort tjej gäng, det brukar vara svårt att få ihop det någon gång som alla kan, jag brukar åka på spa några gånger per år fast det brukar oftast bara bli 2-3 stycken som kan hänga med, fast det är härligt ändå!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *