Annons

Vinn valfri vårmössa från Geggamoja!

pageMössaJa men nu så får man väl ändå kalla det för att det är våren som är här! Men så varmt att man kan springa runt utan mössa är det ju inte så en ny tunn vårmössa kanske skulle vara nåt? Geggamoja har precis släppt en supersnygg limited edition kollektion med tio jättefina mössor. Min absoluta favorit är den rosa zebra randiga mössan, vilken är din? Gå in och kika på Geggamoja’s hemsida och spana in din favorit så kan du vinna den genom att berätta vilken din favorit är i en kommentar till det här inlägget! Och ni – 2 av er vinner 😉

Tävlingen pågår till den 19/4 och vinnarna presenteras här på bloggen.
Det är vinnarnas ansvar att maila mig sin adress för att få hem sin vinst.

—————————————————————————————————————————————————–Vinnare:
Stort grattis till signaturerna Sofia och Ola!
Maila mig på hedman_jenny_@hotmail.com så snart som möjligt!

45 reaktioner på ”Vinn valfri vårmössa från Geggamoja!

 1. De är superfina allihop tycker jag :-). Och ekologiska dessutom, kan ju inte bli bättre! Svårt val mellan limegrön prick och robot, så fina färger båda två. Men jag tror nog jag önskar en limegrön prick om jag har turen med mig :-)

  Mvh
  Maria

 2. LIMITED EDITION BLUE SQUARE
  Den är blå, svart och grön, tunn och väldigt skön. Matchar lillkillens jacka, vinner vi e de bara att tacka..

 3. Verkligen älskar den blommiga med svart botten! Det bästa av allt är att de finns i så måna storlekar så man kan förutom syskonmatcha även, barn och mamma matcha=) Det ska jag definitivt göra om jag vinner=)

 4. Den rosa Zebra mössan är verkligen en vårklick!! Blev min storfavorit direkt.
  Eftersom jag sitter på BB med en liten tjej på armen så skulle verkligen en rosa mössa passa oss! :-)

 5. Åh, geggamoja lyckas alltid med sina kollektioner! Så snygga o härliga!

  Vår favorit är limegrön prick av deras nya mössor =)

  Vore perfekta 1 års presenten till milo som blir 1 år den 3 maj

 6. Åh… färg. Vi älskar färg! Jag började försöka välja men så vaknade barnet. Och när jag visade 1,5-åringen var det navy stripes som gällde. Där fick jag för färg! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons