Vinn en ny hy!

Sensitive Range.rgb[1][1]Jag är aldrig riktigt helt nöjd med min hy utan gillar att ständigt testa på nya produkter, utifall dom skulle vara ännu bättre än de jag redan har. Min hud är känslig mot både solljus, kyla och stress och reagerar med att bli fräknig, torr och röd. Innan jul var jag ju på en pressvisning där jag fick nys om nya Nivea Sensitive serien som är helt fri från färgämnen, parfym och parabener och perfekt för känslig hud som min. Nu kör Nivea en utmaning där man får pengarna tillbaka om produkterna inte lugnar din hy efter att ha provat dom i 28 dagar. Och i den här tävlingen kan DU vinna ett helt kit med allt du behöver 🙂 (produkterna som ingår i kitet är Sensitive cleansing milk, Sensitive day cream, Sensitive 3-in-1 micellar cleansing water och Sensitive night cream)Vill du också anta utmaningen tillsammans med mig? Var med och tävla!

Här kan du göra ett snabbt test för att se om du har känslig hy.

För att vara med och tävla;
Berätta i en kommentar till det här inlägget varför du vill vinna Nivea Sensitive kitet?

Tävlingen pågår till den 3/3 och vinnaren presenteras på Easy Babies Facebook sida.
Det är vinnarens ansvar att själv maila mig sin adress för att få hem sin vinst.

21 reaktioner på ”Vinn en ny hy!

  1. Min hy är verkligen känslig och behöver en riktig boost. Skulle vara kul att testa om det faktiskt finns ett märke som kan hjälpa mig att komma tillrätta med bekymren. Många lovar mycket och håller tunt! Jag har höga förväntningar på Nivea 🙂

  2. Hej,

    Jag är en tjej på 35 år med 2 småbarn, jag känner att min hy har förändrats till det sämre på sista tiden. Antagligen pga småbarnsstress, ålder, dålig sömn etc. Har längre letat efter lösningen men ännu inte hittat den, så vore intressant att se om Nivea är ”the thing”!

  3. Jag är precis som du alltid på jakt efter de perfekta produkterna. Undrar om de verkligen finns.
    Min hus blir otroligt lätt röd och finner och annat kommer upp om jag är stressad eller äter/sover dåligt.
    Skulle älska om dessa produkter verkligen kunde hjälpa mig. För jag vill verkligen ha hjälp. Vill få min hud att må sitt bästa.

  4. Min hud har blivit så otroligt känslig för vad som händer i mitt liv. Just nu är jag inne i en stressig o jobbig period i livet och det syns direkt på huden. Med bra produkter hoppas jag kunna ge huden den välvård som den behöver

  5. Jag använder just nu inga ”krämer” alls i ansiktet. Mina gamla är slut och hittills har inte tid och ork funnits att hinna iväg o köpa nya. Varje föräldraledig dag hemma med tvillingarna är det fullt upp ändå. Dessutom är ju inte plånboken så tjock när man är hemma med barnen, så att vinna dessa vore en riktig högvinst!

  6. Hej!
    Vilken underbar chans!
    Jag har så svårt att hitta något som passar min hud!
    Då jag har Fibromyalgi som ger mig daglig smärta
    och torra slemhinnor. Inte nog med det så gör ju
    medicinerna också att slemhinnorna blir ännu torrare.
    För min egen skull så vill jag se någorlunda fräsch ut!
    Jag blir ju inte bättre av att se trött och glåmig ut!
    Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
    Så att jag detta prova får! 🙂

  7. Jag skulle verkligen behöva detta fina kitt i mitt badrumsskåp! Dels har jag konstig hy som är svår att hitta rätt produkter till och dels när ska man ha tid! Det vore verkligen högsta vinst att få prova något sådant 🙂

  8. Ja min hy har verkligen tagit stryk denna vinter, jag har varit utomhus och tränat vareviga dag i ur och skur och snöstorm och hagel, och det är svårt att hålla ansiktshuden mjuk len och fin då, och Nivea är ju ett gammalt hederligt märke så det litar jag på att det skulle vara heeelt perfekt räddning för min hy inför kommande vår/sommar.
    Kram!! <3

  9. Hej!

    Nivea Sensitive skulle göra min vardag till fest,
    glitter och glamour på burk – precis det jag behöver mest!
    Nystart både för kropp och själ,
    bortglömd och sliten i huden, så detta skulle passa så väl!
    Håller tummarna att jag vinstlotten tar,
    för än har denna 3-barnsmamma mycket kvar!

    Ha en fin dag!
    // Kristiina.

  10. Har fått problem med min hy under graviditet och nu som nybliven mamma. Vore underbart att få prova produkter som kanske kan hjälpa! Håller tummarna.

  11. Skulle vara så roligt att få vinna hudvårdsprodukterna. Jag har haft en lång hemsk resa med svår cancer som jag nyligen övervunnit och har fått så torr hud efter alla cellgiftsbehandlingarna. Min hud behöver massor med kräm nu. Tycker jag är värd den fina vinsten. Hoppas hoppas!

    Kram Madelene

  12. Om jag vinner nu så ska min underbara flickvän få den fina vinsten av mig. Hon har kämpat med sin svåra elakartade cancer och äntligen övervunnit den. Hon betyder allt för mig. Det skulle vara så roligt att få överraska henne. Håller tummarna hårt!

    Mvh Robert

  13. Har jag tur nu så ska min älskade dotter få den fina vinsten av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Tycker verkligen hon är värd den, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina vinsten får!

    Kram Birgitta

  14. Vinner jag nu så ska min kära fru få dom fina hudkrämerna av mig. Hon ställer alltid upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Både människor och djur ligger henne varmt om hjärtat. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummar och tår!

    Mvh Rolf

  15. Jag skulle vilja vinna eftersom jag har både känslig och torr hy och det känns extra mycket nu när det är vinter. Huden stramar och blir lätt röd och irriterad, så jag är verkligen nyfiken på NIVEAs nya sensitive-serie om den kunde hjälpa mig att få en balanserad och harmonisk hud!

  16. När jag nådde 30-strecket förra året så ändrades min hy totalt! Från ha varit fet och omöjlig – blev den nu TORR och omöjlig! Suck! Behöver verkligen en produkt för att lugna min hy…

    Hälsningar,
    Fröken Lundin

  17. Jag är absolut med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då jag älskar Niveas produkter och just nu har det lite extra tufft ekonomiskt. Vore därför underbart att få hem lite nya produkter och unna sig något extra som inte ekonomin annars tillåter en till. Att huden dessutom behöver lite uppfräschning gör det hela till ett ännu bättre pris.

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *