Morsanj´s nyårskarameller

Satan i gatan vad snabbt det här året svischade förbi! Vet inte om det är för att jag har varit mammaledig eller om det är för att jag numera är tvåbarnsmamma eller om det är för att jag helt enkelt har blivit äldre. Ja jag passerade ju 30 års strecket i år. Men det är mycket mer skoj som har hänt det under 2013. För er som är nyfikna eller intresserade har jag pinpointat årets stora händelser, mina egna nyårskarameller. För er andra bjuder jag istället på årets roligaste bilder, enjoy :) Till mig själv måste jag skriva ner det här, för minnet börjar väl tryta mer å mer nu 😉
Januari – Inledde året med en hotellweekend med familjen. Februari – Semestrat i Dubai för andra gången, skriver min andra krönika, åker på kryssning med familjen och vänner. Mars – Åker till underbara fjället Ramundberget

två gånger, skriver min tredje krönika. April – Åker på SPA helg med mina vänner, påbörjar min 2 månaders bootcamp. Maj – Drar iväg på bamseresa med tjocka släkten och vänner till Turkiet, Elias blir hela 3 år, åker på SPAkryssning med vänner. Juni – Lyxar till det med en hotellweekend i city, hyr mysig stuga med vänner under midsommarhelgen i Enköping, åker på en minisemester till Göteborg med familjen. Juli – Checkar in på Yasuragi SPA med Elias, semestrar och hyr hus tillsammans med vänner på Gotland, semestrar hos farmor och farfar på Öland och tampas med vattkoppor på båda barnen. Augusti – Flyttar in i vår nya lägenhet. September – Ella fyller sitt första år, är på minisemester i Hudik hos morfar och åker på tjejweekend till Köpenhamn. Oktober – Åker på kryssning med familjen och vänner, checkar in på SPA hotellweekend i city med familjen. November – Åker till Ramundberget för tredje gången det här året, firar mannens födelsedag på hotell utan barnen, passerar 30 års strecket. December – Hälsar på hos farmor och farfar på Öland och drömmer mig bort till vår inplanerade Florida/Karibien resa i januari..

page

8 thoughts on “Morsanj´s nyårskarameller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *