Vinn Ella’s Kitchen mat i recyclad väska!

IMG_2525
Nu medans jag är och njuter i svenska fjällen, Ramundberget, så tänkte jag bjuda er på en tävling innan jag visar er bilder här ifrån 😉 Den ekologiska barnmaten och smoothiesarna som Ella Kitchen levererar i sina smidiga förpackningar vet jag att många av er gillar. Jag gillar dom starkt och har använt mängder av dom! Om man vill värna om miljön kan man istället för att kasta sina Ella’s Kitchen förpackningar, fraktfritt skicka in dom till återvinningsföretaget Terra Cycle som återanvänder förpackningarna och gör snygga produkter som den här väskan. Som tack för att man skickar in sina tomma förpackningar får man bestämma till vilken välgörenhetsorganisation man vill skänka 20 öre (för varje förpackning till). Vill du vinna en snygg upcyclad Ella’s Kitchen väska fylld med 100% ekologisk barnmat (ej exakt de som visas på bilden)? Skriv bara i en kommentar till det här inlägget varför du vill vinna.

Tävlingen pågår till den 30/11 och vinnaren presenteras på Easy Babies Facebook sida.

Psst… du missar väl inte tävlingen med 8 vinnare som avslutas imorrn ikväll? 😉

22 thoughts on “Vinn Ella’s Kitchen mat i recyclad väska!

 1. Nu när jag ska ha mina sista månader med min lilla tjej vill jag att hon ska ha det bästa. Och hon älskar deras smoothies! Vill gärna prova maten också, och en snygg praktisk väska på köpet tackar jag inte nej till :-)

 2. Åhh, vilken TOPPEN tävling! Jag vill absolut vinna!!! :)
  Jennifer äter mat, fast inte så mycket än. Smoothies/fruktpuré ääälskar hon så det här hade varit en efterlängtad/underbar vinst till henne. Ja, Robin gillar deras smoothies också så Jennifer skulle få dela med sig :)

  Oj, nu håller jag mina tummar så hårt jag någonsin kan!

 3. Vide älskar allt så dessa skulle säkert också gå hem. Färdigmat på burk äter han däremot inte, så det vore kul att pröva dessa.

 4. Skulle gärna vinna till mina två barn! Lätt att ha med i skötväskan/handväskan samtidigt som man känner att man bidrar, om än så lite, till en bättre miljö! Försöker dessutom få äldsta barnet att gå upp i vikt, så det vore fint om jag lätt kan ta med mellanmål till honom när vi är ute på äventyr så att vi inte slarvar och tar till onyttiga saker som kakor och annat istället.

 5. Jag är gärna med och tävlar om Ellas ekologiska barnmat. Förpackningarna är ju toppen! Särskilt när humöret börjar tryta för vår lille kille får han i sig lite gott som han kan äta på egen hand. För oss har det passat extra bra under tråkiga bilturer och när det inte varit roligt att sitta still i vagnen. Och just framöver kommer det att bli lite bilresor under julledigheten och när julmarknader och julskyltningar ska besökas. Då vore det toppen att ha smidigt mellanmål eller mat att fixa fram!

 6. Hej! Först måste jag bara säga att jag starkt gillar din blogg. :-) ganska ny för mig. Men alltid skönt med en blogg med en massa bra tips för oss mammornas! Jag hade gärna velat vinna denna väska!. D dels för att det är milljön som står mycket i centrum idag. Det är ju ändå våra barn som har världen framför sig i livet. Att återanvända är ju det bästa! Jag har aldrig sett något barn gapa så stort som min son gjorde mär han fick smaka på Ella’s fruktpure! Vore lycklig om jag vann. Får hålla tummarna jag också!:-)

 7. Kanonsnygg väska av en sådan toppenidé. En sån skulle mitt barnbarn Ella ha! Hon älskar verkligen dessa smoothies:ar så hon skulle digga väskan stenhårt!

 8. Jag vill gärna vara med och tävla. Det vore perfekt att ha här hemma när min syster är på besök. Maten får hennes lillkille, 7-månader, mumsa på. Väskan skulle vi fylla med duplo efter våra barn och ge till 2.5-åringen. Ärva leksaker i en recyclad väska- kan inte bli bättre :)

  Må gott!

 9. Vincent ( min lilla kille) älskar Ellas ”klämisar”. Så praktiska och goda!! Min stora tjej tar också gärna en när vi är på affären. Så en fin Ellas väska med innehåll skulle verkligen vara uppskattat hemma hos oss.
  Håller tummarna!!
  Sarah

 10. Supersmidig förpackning tycker jag! Ett bra grej med dem är (när man har barnen med sig och handlar och alla är trötta och hungriga) att man kan låta dem äta en smoothie i affären och hålla dem goa och lite halvmätta och handlingen blir mycket trevligare. Det spelar ju ingen roll om den är full eller tom när man betalar, till skillnad från en frukt… Jag har bara provat att ge fruktsmoothie till barnen, något som varit en riktig höjdare tycker de båda. Hade gärna provat mat också och lite olika smaker, för att ha i handväskan att ta fram när det behövs!

  Att Ella’s Kitchen dessutom bara har ekologiska produkter, plus att de arbetar för miljön tillsammans med Terra Cycle, gör det ännu roligare att servera barnen deras produkter!

  Mvh Maria

 11. Min lilla Märta älskar, till min stora glädje, frukt blandat med grönsaker. Jag försöker att alltid blanda 1/3 grönt i hennes fruktmos och Ellas Kitchen fixar ju detta i samma förpackning -toppen!
  Hoppas jag vinner så jag kan ta med Ellas på våra utflykter

 12. Är med :)

  Sonen fullkomligt ÄLSKAR dessa ”klämmisar”! Nu när han är förkyld så har jag haft så svårt för att få honom att äta någon alls, förutom dessa :) Såå smidigt verkligen!

  Kram Matilda

 13. Jag vill vinna för att Noah tokälskar dessa! Han fyller dessutom 2 år på fredag så detta vore ju en fin försenad tvåårspresent. Han älskar när jag ”överraskar” honom med en ellas kitchen i bilen när vi åker nånstans eller som fredagsmys (ja, han föredrar dessa framför allt snacks och godis i världen!)
  Dessutom värmer det ju lite att nu fått veta detta med att man kan skicka in förpackningarna och på så vis göra en ”god gärning” – så dessa kommer också att skickas in – tillsammans med de jag samlar ihop här hemma :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *