Ekologiska Fred’s world

DSC07251Elias är inne i nån slags tillväxtfas eller nåt nu. Det sägs ju i och för sig att barn växer som mest under sommaren så det är väl den naturliga förklaringen till att alla hans kläder är urvuxna! Vi har tidigare haft kläder från danska, ekologiska märket Freds World by green cotton och dom kläderna har verkligen hållit formen efter alla tvättar så jag är minst sagt nöjd med dom. Elias likaså eftersom deras roliga lilla märke som är en groda finns med på varje plagg :) Så ett par mjuka manchesterbyxor med mudd nedtill och en luvtröja fick det bli!
DSC07274På byxorna är det en lite större groda baktill och coola stora stjärnor på knäna så dom gillade han verkligen!
DSC07270DSC07260Den här gången fick även Ella prova Fred’s kläder så hon fick bland annat en lite finare prickig klänning. Perfekt att ha över en långärmad tröja och ett par tights nu till hösten.
DSC07278Ser ut som min lilla kille också skulle vilja ha höstlov 😉 Håll koll här på bloggen så kommer ni få lite tips på höstlovsaktiviteter! Och även om man kanske inte har barn i skolåldern som behöver aktiveras på vardagarna under höstlovet så är det ju massor med aktiviteter på helgerna till yngre barn också. Imorrn ska vi till exempel åka iväg på en höstlovskryssning med Birka Cruises barnen kommer kunna göra egna halloweenmasker, gå på skattjakt, bada i poolerna, bygga jättelego, pyssla och rita. Men kika in här så kommer det fler tips 😉

 

En reaktion på ”Ekologiska Fred’s world

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *