Nu har Easy babies blivit Familjetipsbloggen, http://familjetipsbloggen.se Så klart hittar ni mig på Instagram @familjetipsbloggen och Facebook också. Kram Jenny

Annons

6 st VINNER nya Disney filmer!

Hos oss snurrar dvd skivorna heta varje kväll. Elias gillar verkligen att kolla på film och har nu på senaste tiden börjat gilla att kolla på lite längre Disney filmer, som även jag tycker om att se 😉 Jag är verkligen super sugen på att se Disney’s nya Super Buddies med massa söta, roliga valpar! Så jag tänkte passa på att tävla ut de två nya Disney filmerna Super Buddies och Sofia den Första: Det var en gång en prinsessa. Och det är inte mindre än 6 av er som kommer att vinna! Skriv bara en motivering till vilken film du vill vinna och varför så är du med och tävlar :)

Psst.. kika in här så kan ni spela spel och leka med Sofia den Första från barnkanalen Disney Junior.

Tävlingen pågår till den 31/10 och vinnarna presenteras på Easy Babies Facebook sida

Lycka till!
20131023-213504.jpg
©Disney

40 reaktioner på ”6 st VINNER nya Disney filmer!

 1. Båda barnen (5 och 3) är väldigt inne på hundfilmer! De skulle vara mysigt att vinna denna – som vi skulle ta med till landet och kunna se då vi är hos svärföräldrarna.

  (vill alltså gärna tävla om Super Buddies!)

  Hälsningar,
  Fröken Lundin

 2. Sofia den första till min lille son som älskar prinsesslika saker och har favoritfärgerna lila och rosa. En skön kontrast till allt grabbigt med lite magi, glitter och glädje i vardagen

 3. Min lilla Elias är en stor film fantast, just nu finns det bara film. Väldigt roligt tycker jag då även jag har ett stort intresse för just film, men om dagarna vill jag helst att han följer med ut.

  Dvd filmerna går och trots att jag tycker om film väldigt mycket är det jobbigt att se samma film om och om igen. Så jag hade gärna vunnit super buddies i födelsedagspresent eller julklapp till sonen. Har märkt att filmer med djur verkar vara favoriterna så jag tror den skulle bli riktigt uppskattad! :)

 4. Super Buddies är en utav filmerna i samlingen med samma hundar, vi har både julfilmen och den allra första, så att få ge den tredje filmen till sonen i julklapp vore häftigt och han skulle bli superglad, han älskar dem filmerna men mamman och pappan i huset vill gärna ha en ny film att kolla på, det känns som om man kan varenda filmscen i de filmerna vi har 😛

  Ha en toppendag!

 5. Super Buddies tycker jag verkar vara en film helt i min sons smak. Han har börjat upptäcka att det är kul med film och orkar nog sitta och titta på en hel film utan att tröttna :) Hittills har det mest blivit lite kortare youtube-klipp på datorn, men det är ju en annan sak att sitta tillsammans i soffan med lite popcorn och mysa in sig till en film. Hoppas på tur så vi kan prova denna upplevelse ihop, hela familjen :)

  Mvh Maria

 6. Superbuddies till min dotter Miranda 3,5 år som älskar allt som har med djur att göra och har precis hittat fascinationen med filmer. Jättekul tycker jag som mamma också. Blir liksom lite extra tid att mysa med dom lite större barnen

 7. Hej!

  Jag skulle vilja vinna DvDn ”Sofia den första” så att lilltösen kan få se nåt annat än bara Cars o Planes nån gång 😉

 8. Älskar valparna och har sett de flesta filmerna utom denna, och då är jag ändå 29år. Super Buddies filmen skulle jag vilja vinna, så både min son samt mitt kusinbarn kan få se dessa underbara valpar!
  Min son är bara 1 år, men älskar hundar så denna film kanske han redan nu vill se en liten stund av iaf…

 9. Super Buddies till min filmälskande son som snart fyller år. Vad glad han skulle bli, en film om hundar han får. Han vill i år ha en riktig grabbkväll min fina kille, ett gäng med 7åriga killar, middag, tårta och film. Han bestämde i år och fick som han ville.

 10. Jag är med och vill vinna Sofia filmen, tog nyligen med min 4 åring på hennes första biofilm vilket hon tyckte var spännabde hon hade dock önskat en prinsessfilm istället för monsters university som vi såg så hoppas vi kan vinna denna o ha biokväll här hemma!

 11. Hej! ”Super buddies” skulle min dotter vilja vinna.
  Hela familjen tycker mycket om Disney, så vi kommer nog titta hela familjen :-)

 12. Min dotter är just nu inne i en prinsessfas med klänningar, kronor och smycken. Och favorit prinsessan är just Sofia. Det skulle vara en ultimat present.

 13. Jag skulle vilja ge mina barn filmen Sofia, den första. Både dottern och sonen älskar att klä ut sig i klänningar och tjuva mina klackskor och leka prinsessor.

 14. Min dotter älskar Buddies, så denna film vore underbart att få överraska henne med under julgranen i år. Speciellt nu med tanke på att de troligtvis inte kommer bli så många klappar i år, då det verkligen har kört ihop sig rejält ekonomiskt för oss.

  Kram Sanna

 15. Min son fullkomligt älskar hundar! Så fort vi har en hund på besök så tjuter han av glädje. Han fyller nämligen år nu den 8 december och jag är helt övertygad om att han skulle skrika av glädje om han fick ”Super buddies”. Och självklart skulle jag se den ihop med honom då jag älskar disney! :)

 16. Min dotter på 3 år älskar prinsessor! Hon klär ut sig och sjunger/dansar som prinsessor gör, enligt henne själv :) Hon skulle gärna vilja vinna en dvd med Sofia den första.

 17. Önskar att få vinna Sofia den första till min dotter som är 3 år. Hon gillar också att kolla film och det vore mysigt att få se en ny film tillsammans med henne :)

 18. Jag skulle vilja vinna Sofia den första till min dotter Milou. Vi har inga filmer till henne, men det där ser ut som en toppenfilm som skulle få inleda vårt filmlager 😉

 19. Jag skulle hemskans gärna vinna Prinsessan den första (Sofia den första) till min dotter som precis börjat gilla prinsessor. Det vore underbart att få ge henne hennes första prinsessfilm till hennes kommande 3 års dag!

 20. Jag skulle vilja vinna Super Buddies till min son. Perfekt som en extra ”barnvakt” när man kommer hem från jobbet, stressad som bara den, barnen gnäller för de är hungriga och man ska snabbt försöka få maten på bordet.
  Att då kunna knäppa på en film som underhåller barnen en liten stund skulle vara guld värt.

 21. Super Buddies skulle bli en succé här hemma! Två filmälskande barn som dessutom älskar djur – denna film hade de garanterat suttit som förtrollande framför =)

  Hoppas på tur :)

 22. Hej! Hoppas på att vinna Super Buddies. Det hade blivit en fin överraskning till min son i den adventskalender jag gör till honom. Håller tummarna!

 23. Jag skulle vilja vinna Sofia-filmen till min bäste väns pojke! Han är tokig i Disneyprinsessor och detta skulle bli något nytt både för honom och mamman att titta på – de han har sedan förut har snurrat nåååågra varv i dvd-spelaren, om jag säger så! 😉 En toppenjulklapp skulle det få bli om jag vann! =)
  Ha en bra kväll! =)

 24. Jag skulle vilja vinna ett ex av Super Buddies, mycket för att våra barn tokälskar hundar (och valpar förstås)! Jag har vuxit upp med hund, har alltid haft och nu har även vi hund under barnens uppväxt, något som liksom blivit naturligt. De älskar alla hundar och filmer med hundar får ju stora pluspoäng – så gissa om de skulle gilla den här? =)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 25. Super Buddies skulle nog uppskattas här hemma! :) Vore mysigt nu i höst, dessutom en rolig överraskning då vi sällan ser på film.

 26. jag är jätte gärna med och tävlar osh jag är det då våran dotter nu ligger sjuk i vattenkoppor så denna skulle vara pefekt att ha henna under denna tid! jag skulle vilja vinna super buddies!

 27. Jag är gärna med och tävlar. Skulle bli så glad över att vinna Super buddies. Mitt barnbarn Hugo har precis börjat tycka det är roligt att titta på film och jag tror denna skulle passa honom bra. Skulle vara roligt att överraska honom med en ny film när han kommer hit. Mvh Liselotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons