Husmorstips – få bort svarta streck på väggar

Nu när vi har både flyttat ut och in har det ju blivit en hel del städning. Mycket kan man få bort med lite rengöringsmedel men det biter ju tyvärr inte på allt.. Typ sånna där svarta streck som lätt blir på en vitmålad vägg bara av att man kommer åt med en nyckel, ett paraply eller nåt annat. Ni vet vad jag menar va!? Dom strecken är typ omöjliga att få bort. Jag testade allt. Suddgummi, YES diskmedel, Vanish..inget funkade. Men så tog jag lite tandkräm på en fuktad trasa, och vips så försvann de svarta strecken! Ett bra tips att ha lagrat i näthinnan när kidsen målar gubbar på väggarna :)

20130809-123757.jpg
Före

20130809-123845.jpg
In action

20130809-123932.jpg
Efter

3 thoughts on “Husmorstips – få bort svarta streck på väggar

  1. Funderade seriöst på att måla om flera väggar efter att ha provat en miljard redgöringsmeddl på såna svarta fläckar på målad tapet! Provade tandkräm, borta! Tack SNÄLLA! Nu slipper jag massa timmars jobb på målande 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *