Dagens semester mamma

20130513-083932.jpg
Jag gillar verkligen klänningar. Långklänningar är en av favoriterna just nu och jag har gärna en för mycket än en för lite 😉 Den här maxiklänningen från Me&i‘s senaste kollektion packade jag ner i resväskan hit till Turkiet och den passade perfekt idag när det är lite mulet.

20130513-084049.jpg
Jag gillar både färgen och den coola detaljen med de tvistade axelbanden extra mycket. Visst är den snygg? Det som är så bra med just den här klänningen är att långbenta jag till och med kan ha den! Den är nämligen superlång med en råkant när man köper den så att man själv ska kunna klippa av den till den längd som passar ens ben. Jag brukar alltid ha problem med att hitta en långklänning som inte är för kort så den här var perfekt för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *