Syskonleksaker

20130503-221730.jpg
Att Ella har blivit större har både sina för- och nackdelar. Elias har upptäckt att Ella numera kan röra sig mer och göra lite som hon vill och helt enkelt tar större plats, vilket han inte riktigt gillar och har därför börjat ge henne lite tjuvnyp då och då. Tur att hon verkar vara tålig kan jag säga för det är inga snälla tjuvnyp han ger! Men å andra sidan tycker han att det är kul att hon har blivit större eftersom han nu kan leka med henne. Han nöjer sig fullständigt med att Ella leker med honom (genom att sitta bredvid) istället för mig. Och jag kan säga att det underlättar med gemensamma leksaker. Alltså en ny leksak som inte är någons från början, som båda tycker det är kul att leka med. Den här mjuka Noaks ark båten hittade jag hos Brands for kids och är en perfekt syskonleksak! Ella tycker det är kul att bita på alla mjuka gossedjuren och Elias är road av att stoppa i djuren i de olika hålen på båten.

20130503-221644.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *