Halva priset på söta barntofflor

Supersnälla toffelföretaget Svinsöt har varit så gulliga och erbjudit er läsare hela 50% på ALLA deras söta barntofflor! Jag tipsade ju om att dom hade halva priset på sina tofflor härom dagen men jag var ute lite i sista stund så många av er kanske inte ens hann läsa inlägget medans erbjudandet fanns kvar, Men nu har ni alltså en ny chans :) Ange bara koden ”Easy babies” när du gör din beställning så kan du shoppa svinsöta tofflor för hundralappen! Koden gäller till den 28/4 kl 23.59. Perfekta dagistofflor eller som första skor till lillen så man inte halkar omkring i strumporna!

4 reaktioner på ”Halva priset på söta barntofflor

  1. Jag var inne hos Svinsöt och bara testade göra en beställning, angav koden men det står att den inte är giltig. Testade både med och utan hartassar. Vad gör jag för fel? Måste jag fylla i mina uppgifter innan jag skriver in koden? Och går det att beställa fler än ett par tofflor med halva priset-koden?

    1. Enligt uppgift ska man ange koden i kassan och då ska hela varukorgen rabatteras med 50% så ja, det börde vara på hur många tofflor du än vill ha :) Jag ska ju beställa ett par till Ella också men har inte hunnit än.. Du får gärna höra av dig igen om koden fortfarande inte funkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *