Dagens matchande syskon outfits

Är det nån mer än jag som tycker det är lite kul att matcha syskonens kläder med varandra? Ja då menar jag inte att man exakt kopierar kläderna så man har en miniatyr och en större storlek utan snarare att man ser en röd tråd så man ser att dom hör ihop. Precis som syskon gör. Som dom här plaggen till exempel. Både Elias och Ella har plagg med älg tryck på fast olika sorters tryck. Ella har en supersöt kortärmad och kortbent sparkdräkt med små små älgar överallt i 100% ekologisk bomull från Urban Elk. Hur söt är inte den!? Den får absolut en garanterad plats i resväskan till nästa utlandssemester i maj!
Och Elias har en skön tshirt med ett större älgtryck på. Båda hör liksom ihop 🙂 En liten kul grej.. När jag gick och hämtade Elias på dagis häromdagen så berättade han att han hade lärt sig en ny sång på dagis om älgar. Och hur passande var det då inte att jag visste att det låg ett paket med älgkläder till honom där hemma 😉 Ja ni kan säkert föreställa er hur glad han blev när han såg att det var en älg på nya tröjan! Jag hittade dom här coola urban kläderna på barnbutiken och webshopen The Crazy Giraffe som fokuserar på danska barnkläder. Perfekt tycker jag eftersom danskarna står för de finaste barnklädesmärkena 🙂 Så hos dom hittar du märken som Småfolk, Petit Bateau, Molo, Mini A Ture och Wheat men även svenska schyssta märken som Nova Star, Isbjörn of Sweden och Cotton and Button.
Jag passade även på att köpa ett par nya Nova Star jeans till Elias på samma gång. Den här gången från vårens kollektion som inte är fodrade. Han har redan två par Nova Star jeans som han fick i höstas som både jag och han gillar som bara den, för dom är mjuka och lekvänliga med resår i midjan istället för knapp och dragkedja!

5 reaktioner på ”Dagens matchande syskon outfits

    1. Tack, vad gulligt av dig 🙂 Oj vad jobbigt det låter :/ Men har du möjlighet att vila/sova på dagen? Testa annars att dricka nåt rogivande och lugnande te, typ kamomill te eller roibos som är koffeinfritt, lite lugnande musik och kolsvart rum! Inga revolutionerande tips men kanske värt att testa?!

  1. Men gud vilka underbara barn du har! 🙂

    Sv: Tack så jätte mycket för gratulationerna i min blogg!! 🙂 Och vad galet att våra Elias:or heter likadant och hade samma födelsevikt och längd! 😀 Roligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *