Vinn skönhetsprodukter till mammahyn!

20130306-201854.jpg
Jag har alltid haft svårt att hitta bra ansiktskrämer och annat gojs som passar min hudtyp och mitt ansikte. Jag gillar att testa märken som har någon bevisad effekt eller gör underverk och nu senast har jag testat ett hudvårdsmärke som är problemlösande och ska ge mig en underbar och fräsch hy. Ja det speciella med dom här grejerna är att dom arbetar för att bibehålla vattnet i cellen, vilket tydligen är the thing! Märket heter Murad och lyckliga jag har även fått möjligheten att tävla ut ett kit med Murad produkter (värde 500 kr) till er! I boxen är det 50 ml Energizing pomegranate cleanser, 10 ml Intensive-C radiance peel, 4 ml Renewing eye cream och 7,5 ml Hydro-dynamic ultimate moisture.
Det är enkelt att tävla. Ange bara varför du vill vinna i en kommentar till det här inlägget.

Tävlingen pågår till den 13/3 och vinnarna presenteras på Easy Babies Facebook sida.
OBS!! Facebook har ju som ni säkert redan vet, gjort lite ändringar i sina inställningar så nu förtiden får man inte alla sina like:ade sidors uppdateringar automatiskt i nyhetsflödet OM man inte har gjort en liten fin inställning.. Det vore väl tråkigt att missa en uppdatering där det står att just du har vunnit ;) Det är superenkelt att fixa det här! Gå bara in på Easy Babies Facebooksida och håll muspekaren över ”liked” och klicka sen i ”get notifications” så är det klart!

24 reaktioner på ”Vinn skönhetsprodukter till mammahyn!

  1. Hej!
    Jag är jätte gärna med och tävlar!
    Jag har alltid haft så otroligt varrierad hud, är den inte svin torr så är den jätte fet. Det är jätte svårt att hitta just ”The one” som är rätt. Har hört massa gott om just detta märket.

    Håller tummar och tår!!

    Kram

  2. Åh låter precis vad en torris som jag behöver! En mjuk hy som orkar möta vårsolen utan fnas som kanske också kan sudda bort en del vaknätter från mitt ansikte!

  3. Två små barn och en ålder av 40 år – det går inte längre att blunda för det faktum att jag och huden inte blir yngre. Men bara för att åldern smyger sig på behöver man inte acceptera att huden blir rynkig och sliten. Med de rätta krämerna kan jag ge hyn vad den behöver och jag kan åldras med värdighet! Rynkor är charmigt men inget måste 🙂

  4. Min bästa kräm är nästan slut…. Huden behöver massor av fukt, vintern är tuff mot mammahuden…. Hoppas på massor av tur!!!!!

  5. Lite samma som du. Jag har svårt att hitta något som passar mig. Håller tummarna och hoppas på vinst så kanske jag hittat något som passar mig!

    Ha de 🙂

  6. Här behövs det mirakelkrämer som kan fräscha till en tvåbarnsmammas gråa, glåmiga, torra,trötta, pormaskiga ansikte! Bring it on!!! 😀

  7. Jag vill vinna då jag inte hittat någon kräm/kur som fungerar för min hy. Så jag jobbar just nu med propyless (hudkräm/kroppskräm) för att jag har så känslig hy. Vore ett under om jag fick testa något som fungerar på min hy. Hoppas hoppas hoppas!!!!

  8. Ja det är ett enkelt svar på din fråga. Jag har drabbats av acne och rosacea och behöver fukt och medicinering till min hy. Jag tror detta kit kan hjälpa mig att läka huden och få den fin igen, helst till sommaren =/

    Kram Tina

  9. Åh det här är precis vad en tvåbarnsmorsa med dålig sömn som jag önskar mig när jag blir 30 om några dagar! Härliga krämer så man får känna sig lite fräsch och snygg istället för grå, trött och sliten 🙂 Hoppas! Kram

  10. Gärna med! Min hud har blivit riktigt dålig den senaste tiden, har mått dåligt själv och det har faktiskt till och med märkts på huden! börjar må bättre nu! och vill att det ska synas fysiskt!
    stor kram! /Gabriella

  11. Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag kämpar mig fram för att skapa mig en bra framtid. Kan jag, så kan ni. Våga tro på er själva!

  12. Jag har en väldigt torr hy och har testat de flesta produkterna. Jag skulle bli jätte glad om jag vann så kanske min hy blir bättre ! 🙂

  13. Har så länge jag kan minnas letat efter den perfekta serien. Ibland hittar man en kräm som funkar, men då kliar rengöringen kanske i ögonen etc. Skulle gärna prova denna serien! //anna

  14. Hej! Dessa krämerna skulle jag så gärna vilja ha för att det skulle bli en perfekt present till min mamma som nästan alltid är torr och tyvärr inte sköter sin hy så bra. Därför vill jag ge henne motivation genom att ge henne de här krämerna. Nu är det bara att hålla tummarna, kram!

  15. Min hy har aldrig varit så dålig som nu, så jag skulle mer än gärna vilja prova dessa produkter! Känns som jag provat allt, men utan resultat.. Som 26-årig småbarnsmamma vill jag slippa denna ”tonårshud”.

    Mvh Matilda

  16. Min hud är så kräsen. Just nu är den väldigt väldigt torr och det svider när kylan tränger sig in. Funkar inte med hur mycket jag än smörjar. Skulle vilja prova denna produkt och se om huden lugnar ner sig och blir bättre.

  17. Hej,
    jag är gärna med i utlottningen 🙂
    Kan inte annat än instämma med dig…har också svårt att hitta de perfekta hudvårdsprodukterna som är anpassade efter just min huds behov. Jag har testat det Mesta men tydligen inte det Bästa. Hoppas nu dessa produkter med lite tur jag får testa På, så jag fin hud till vår lyckas Få!!!
    Delat tävlingen på min fb https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo

  18. Jag har precis som du alltid haft svårt att hitta bra hud produkter, och har fortfarande inte hittat det rätta produkterna för min hy, det vore därför super kul att få en chans att testa dessa då det kanske är det ”rätta” som passar just mig.

    Kram Sanna

  19. Vill få fason på min dagliga hudvårdsrutin
    detta fina skönhetskit har rätta kemin!
    Litar fullständigt på Murad-garantin
    att produkten ger min hud lystern/energin!

  20. Ååh, jag är gärna med och tävlar! Är ute på jakt efter ett bra hudvårdsset för ansiktet, har testat en hel del, men inte hittat något som fungerat perfekt. Vore jättekul att få testa, fungerar det som jag hoppas blir jag deras nya stamkund =)

  21. Medelålders och sliten, min hy är inte som jag vill ha den.
    Murad får gärna dimpa ner i min brevlåda och snygga till mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *