Annons

Dagens glada kläder :)

Elias fick ett nytt fint, roligt set med kläder och kastade snabbt av sig det han hade på sig och ville genast ha på sig den här roliga grod t-shirten och matchande byxorna istället! Sen blev han så glad så han blev helt vild och det bara lyste BUS i ögonen på honom :) Han gillar verkligen kläder med roliga tryck på! Tänk vad lycklig man kan bli av kläder som man gillar! I och för sig likadant med mig, jag kan absolut inte sätta på mig nåt jag inte trivs i för då känner jag mig obekväm och blir på dåligt humör. Och om jag har på mig nåt jag verkligen gillar, då blir jag GLAD!! Det här glada setet är helt ekologiskt och kommer från danska Fred’s World by Green Cotton  (man kan hitta deras kläder hos bland annat The Crazy Giraffe och MiiWee) och är har inte bara ett roligt grod-tryck på sig, utan är även supermjuka! Byxorna är lite tunnare mjukisbyxor, perfekta att ha på sig nu till våren! Och verkligen helt perfekta att busa i 😉

En reaktion på ”Dagens glada kläder :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons