Dagens mamma outfit – snygg amningsklänning

Vem har sagt att man måste klä sig i amningströjor och tights varje dag bara för att man ammar? Det finns faktiskt snygga amningsklänningar också! Så go for it!! Man känner sig genast tio gånger fräschare och snyggare i sin mammakropp med en klänning! Den här snygga vardagsklänningen kommer så klart från mitt favvo mammamärke Boob och är ett perfekt plagg om man vill känna sig lite vardagsfin!  Självklart kan man fortfarande amma lika lätt utan att behöva blotta hela boobsen –  det är bara att lyfta på det dubbla tyget över bysten och amma i fred! Klänningen är gjord av 100% ekologisk bomull och finns också i svart eller blå om du inte tycker att lila är din färg. Jag gillar också resår funktionen under bysten som gör att det blir ett bra fall på klänningen så den inte stramar åt så hemskt mycket över min inte så smickrande post-pregnant-mage. Ett stort plus!!
Ni missar väl inte Boob’s utförsäljning på Götgatan 24, Stockholm (portkod: 6873) ons 28/11 kl 8-19 och tor 29/11 kl 9-17! Det kommer finnas massor med snygga gravid-& aminingsplagg OCH söta bebisplagg till suveräna priser!

One thought on “Dagens mamma outfit – snygg amningsklänning

  1. Jag hade nästan exakt en sån! Typ mörk Lila å älskade den! Hade de. Både under graviditeten typ 1,5 mån i sen när jag ammande 😉 njut i solen ny 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *