Babysittern till både bebisar & äldre barn!

Det är ju så sjukt mycket grejer å prylar man behöver köpa när man får barn. Eller ja, man måste ju inte köpa allt men jag tycker det är skönt att ha vissa grejer som underlättar ens vardag. Till exempel är en babysitter ett måste för mig. Håll med om att det är jätteskönt att ha någonstans att sätta bebisen när du äter din lunch, duschar, lagar mat, sitter på toa eller dammsugar?! Jag har hittat en superbra babysitter som dessutom växer med barnet, så då sparar man ju in lite på några av inköpen i alla fall 😉

Doomoo Seat är en sittsäck fylld med EPS/frigolit kulor som gör det möjligt att forma den lite som man vill. Det är bara att trycka lite med händerna där man vill ha en liten grop för bebisens huvud eller rumpa. Och om du vill att bebisen ska ligga plant eller halvsitta är det bara att forma den så!  
Till babysittern medföljer två olika överdrag som man enkelt byter med hjälp av dragkedjan runt toppen på babysittern. Det ena överdraget har en trepunktssele som man spänner fast de minsta bebisarna med. Baksidan på det överdraget är också vattenavstötande så eventuella olyckor med läckande bajsblöjor eller illaluktande bebisspyor inte läcker igenom till själva säcken. Så om nåt händer är det bara att ta av överdraget och kasta in i tvättmaskinen! Verkligen superbra!    
Bekvämt ska det va  när mamma lagar middag 😉
Det många inte vet är att den här smarta sittpuffen kan användas lääänge efter att bebistiden är förbi! Ända upp till ca 30 kg!! Då byter man helt enkelt bara överdrag på säcken, till det medföljande överdraget utan sele, och vips så blir det en sacko-säck för äldre barn! Så nu är det ibland fight om vem som ska få använda Doomoo Seat:en här hemma 😉
Spana in Rollabout‘s hemsida om du vill se alla butiker som säljer den smarta Doomoo seat:en!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *