Dagens familjeoutfit :)

Tänkte att jag skulle visa upp en bild på hur vår lilla familj ser ut just nu :) Lilla Ella har hunnit blivit hela 8 veckor och nu som först har hennes supersköna bodysuit i silke/ull från JOHA börjar bli lite för kort i benen. Elias har på sig sin favorittröja från Me&i med massor av fordon på. När vi var hos frissan sist och Elias fick sitt hår sprayat i blått och grönt så var frisören så himla snäll när han såg hur lycklig Elias blev av hans nya space:ade hår, att han fick med sig spray burken hem :) Så blått hår ska det tydligen vara! Jag har på mig en perfekt mammatröja från Boob som har en resår precis under brösten som gör att tröjan döljer magen som är kvar efter graviditeten. Dessutom är den jäkligt snygg också med detaljerna på ärmarna, muddar i ärmslutet och en omlott funktion över bysten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *