Dagens gravid outfit By Holst

Idag är en perfekt mysdag så jag satt så klart på mig sköna, härliga gravidkläder. En smart och skön ziphood från By Holst tillsammans med ett par Once-on-never-off byxor från Boob blev det självklara valet! By Holst är ett svenskt märke som har sköna streetwear kläder med smarta funktioner som gör att dom kan användas i olika perioder i livet. Luvtröjan är en supersmart tröja med funktion som gör att man både kan använda den som gravid och icke gravid. När man är gravid öppnar man helt enkelt upp dom separata dragkedjorna på vardera sida om magen, och vips så har man massor av extra tyg för den stora, växande magen!Tröjan är lite längre i modellen och har extra långa ärmar med muddar som man kan vika upp. Dragkedjan kan man både öppna underifrån och uppifrån så om man är lite extra gravidvarm kan man välja att bara ha tröjan lite stängd upptill. Eller tvärtom för att lätt komma åt att amma!

2 thoughts on “Dagens gravid outfit By Holst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *