Halvfabrikat – mumma!!

Jo jag vet! Halvfabrikat är väl inte den BÄSTA maten, men är det panik ibland och man saknar skills för att slänga ihop en middag med ena handen och en gallskrikandes unge i den andra, så tycker jag att det är mer än ok att värma på lite ravioli eller färdig fryst pyttipanna. Jag menar, det är ju sån mat man ändå får varje dag i skolan sen!
Gnocci, serranoskinka och sushi i all ära men inget av det ligger som Elias mat-topp-etta! Hans typ av mat är dagismat (hemmalagad husmanskost) eller halvfabrikat!

Här är tips på halvfabrikat som kan gå hem;

Blodpudding

Fiskbullar

Ravioli

Potatisbullar

Pytt i panna

PS. Att blanda i lite grönsaker (typ frysta ärtor :)) i halvfabrikatet kan kännas lite bättre.. Om det inte vore så att det är grönsakerna som lämnas kvar på tallriken..

2 reaktioner på ”Halvfabrikat – mumma!!

  1. Haha, åh vad jag känner igen mig ! Min Alvin ÄLSKAR när han får ”halvfabrikat” det blir en fest och tom tallrik när han får pyttipanna och äter som en mus när mamma ansträngt sig med köttgrytor och potatis.. Det är väl som med allt annat – det man får ofta är trist och de som man får i nödfall och sällan är fest 😉 Vilken fin header du har !! Trevlig söndag!

    1. Ja men eller hur!! Det är ju som värsta gourmet maten för dom 🙂 Och SÅ dåligt tycker jag ändå inte att det är att ge halvfabrikat. Jag menar, det är ju det dom lever på sen när dom börjar i skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *