Hemma-träning för lata mammor!

 

Den här maskinen köpte jag precis innan förlossningen. Det är en sån där miniliten maskin som man lätt kan gömma undan under sängen eller i gardurben! Superbra ju tänkte jag! Nästan som att ha ett gym hemma i garduroben 🙂
Tanken var att jag skulle bli slim igen, precis som dom där tajta tv shop tjejerna… men det stannade ungefär vid själva tanken.
Tänkte att den skulle vara det perfekta träningssättet för mig som inte gillar träning! Att gå några ”trappsteg” samtidigt som jag kollar på Desperate Housewifes eller Idol kan ju inte vara det minsta jobbigt!! Men jag upptäckte tyvärr att det var ÄNNU mindre jobbigt att ligga i soffan och kolla på Desperate så det var så det fick bli.. 
Och till saken hör att jag verkligen fick kämpa för att få igenom det här inköpet så jag lovade och svor på att jag skulle stå å trampa på den där maskinen och svettas vareviga kväll för resten av mitt liv! Så det här inlägget är egentligen inte så smart av mig att posta eftersom mannen fortfarande lever i tron att jag verkligen använder den 🙂 (Han har flera gånger försökt att kasta ut den men jag har snabbt blåst bort alla dammråttor och stänkt på lite matolja så den ser riktigt använd ut ;))
MEN för er som har mer kontroll över hushållskassan, bättre självdisciplin än vad jag har, och inte har möjlighet,tid,ork eller råd att punga ut 6000 spänn för ett årskort på SATS, så kan en Stair Master vara grejen med stort G! Jag menar, den är ju verkligen perfekt!! Du kan träna när du vill, var du vill och se ut hur du vill! 

 

En reaktion på ”Hemma-träning för lata mammor!

  1. Haha vad jag känner igen mig! Jag har en crosstrainer nere i källaren som har åkt upp i vardagsrummet och ner igen. Verkligen en super maskin som tränar det mesta på kroppen. Men som du skriver, man ska göra det oxå, annars blir det inge bättre! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *