Kom ihåg mig

Sökt jobb

Då har jag sökt två jobb i dag för första gången på två år :O

Jag börjar inse att Lilla C ska börja på dagis efter sommaren så då är mamma livet slut för min del då är det jobb och dagis som gäller får våran familj.

Det känns så overkligt för då har jag varit hemma sen maj 2013 och kommer aldrig mer att vara mammaledig i mitt liv:(

Men man hoppas att man hittar något jobb man kommer att trivas med hoppas jag. Jag trivdes inte på det jobbet jag var på i två månader innan jag gick hem i sjukskrivning av Lilla C.

Jag hade fått en fast anställning på en restaurang på 40 timmar i veckan 7-16 så det var verkligen perfekt då min man jobbar tre skift så dagis finns ju inte de tider direkt.

Men chefen var snäll första 4 dagarna den 5 fick jag min första utskällning för något jag inte hade gjort, sen fortsätte den jobbiga mobbingen mellan chefen mot mig tills jag blev sjukskriven pga foglossning och förvärkar. Men när jag kommer tillbaka för att tömma skåpet så säger hon upp mig pga min attityd. Och jag har aldrig varit så glad när jag åkte därifrån för dit ville jag inte tillbaka med den hemskaste chefen jag ahr varit med om och ingen gillade henne och ingen vågade säga emot henne för då sparkar hon dom som hon gjorde mot mig.

så alla mådde jätte dåligt på jobbet, så de slutade så fort de fick andra jobb och de skulle jag också ha gjort men jag var ju gravid så jag gick hem förde. Och jag var där i två månader av en vabbade jag så på de månaderna mådde jag så dåligt så jag grät nästan varje dag för chefen hade varit så elak mot mig. Så min man tyckte ju inte om detta, Så jag gjorde allt i min makt att ringa hennes chefer, facket och hälsomyndigheterna, Men varken facket eller hennes chef trodde väl aldrig att hon var sån men det är ingen som har vågat att säga emot henne för då fick de ju kicken eller ett helvete på jobbet. Men kärringen är tyvärr kvar och lider med alla som jobbar där fortfarande.

Så på min nästa arbetsplats jag kommer att få hoppas jag att jag kommer få en bättre chef som inte klagar på allt och alla för något de inte har gjort och som är snäll men rak mot sin personal som en chef ska vara.

Så jag har sökt på vikariepolen och som virkesmätare som jag inte är utbildad till men har ju varit en del på pappas jobb så jag vet ju lite iallafall:)

Så ska jag gå runt i lite affärer och söka jobb så man hoppas på att något nappar iallafall

Leave a Reply