VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mellandagarna/ Nyår 2014

Under mellandagarna så kom min bror till mina föräldrar och det var ju jätte kul för barnen att få leka lite med sin morbror för han är så duktig med barnen. Hade inte han bott så långt här ifrån så hade nog han fått passa barnen:)

Men den 27 så var jag och barnen till min mans kusin som hade sitt 40 års kalas och hon bjöd på så god soppa och min mans farbror hade gjort en supergod cheescake. Det var bara jag och stora E som gick på kalaset då de va på kvällen så Lilla C var hemma hos mormor och morfar.

Sen efter den 27 så blev jag sjuk så jag gjorde inte så mycket mer tills vi åkte hem den 5/1

Jag fick nog bihålsinflammation för jag hade så ont i bihålorna.  Men nyår kom och då hade mamma sitt julbord så då kom min storasyster med familj och jag mådde pyton:( sen på kvällen så la jag mig innan elva för mådde så dåligt:( sen den 1 så hade pappa och min bror hand om barnen hela dagen när jag låg i soffan hela dagen.

den 2/1 så fyllde min bror år så då var det kalas och då samlades alla syskonen för första gången på TRE år och de va mitt bröllop. det är inte lätt att samlas alla när vi är utspridda i sverige.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna