VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julen 2014

 

Har eran jul och nyår varit bra då?

Min jul har varit helt perfekt:) har inte stressat någonting under julhelgen så det har varit riktigt skönt:)

Våran jul börjar alltid den 23 då vi firar bara med min mans familj med hans föräldrar och syskon med familjer.

Så den dagen var väldigt trevlig med god julmat och många fina julklappar till mig och barnen. Det är väldigt bra att min mans familj har den traditionen att de firar själva dagen innan julafton så blir det inte lika stressigt på julafton.

På själva julafton var vi bara till min stora syster där hon hade gjort supergod mat och allt var perfekt. Hon hade gjort en så bra julafton och de tyckte alla förutom hon:P det enda som saknades var min lillasyster med det var hennes sambos tur att de firade jul där. Men barnen skötte sig jätte bra förutom efter maten efter kl 18 då va de väldigt busiga. Men där fick alla så sjukt mycket julklappar så man drängtes i de:P

Juldagen åkte min man hem för att börja jobba igen så jag och barnen stannade kvar i värman i 11 dagar. Så jag åkte till min lillasyster och firade jul där och vi har tradition på juldagen med min familj att man äter lutfisk och det hade hon fixat i sitt nya fina hus.  Där va de så mysigt men bara min lillasyster mamma, pappa, mormor och min morbror.

Annandagen hälsade jag och barnen på barnens gudföräldrar och mina vänner så klart så barnen fick deras julklapp av dom för de åkte utomlands i två veckor efter det så vi skulle inte hinna hälsa på dom något mer. Efter att ha hälsa på dom så åkte vi till min mans mormor och morfar för deras julbord som alltid är på annandagen och där stannade vi och åt mat innan vi åkte hem till mina föräldrar igen.

Så denna jul har varit stressfri och skön:)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna