Kom ihåg mig

krakel & spektakelmässan :)

då har man landat efter att varit på mässa i två dagar. jag va så trött igår så jag orkade inte göra någonting och är lika trött i dag.

Men vad jag har shoppat:S säkert tre–fyra tusen brände jag där inne på superfina saker.

jag handlade kläder till mig och mina barn på Me&I. Köpte byxor och en tunika till mig, ett bar ”pirat” byxor till Stora E och en body till Lilla C.

Sen köpte jag Superfina träleksaker av TRÄKONSTIGHETER och han gör alt själv och hans självporträtt blev jag het såld på så de ska vi nog skaffa på familjen.

Jag köpte en jätte fin bok från Melitta Stora E gillade den jätte mycket

De skönaste filt jag har köpt till Lilla C från Likalyx så himla go filt och örngott i helt ekologiskt och jag köper så mycket eko jag bara kan. Sen så hade den en barnbok som jag köpte till Stora E för jag tycker om att köpa böcker som inte bara finns i affärerna som alla barn har utan brukar köpa på mässor

sen köpte vi jätte smarta och snygga armband till alla utom Lilla C som man skriver namn och telefonnummer om de skulle hända en något så kan de se på armbandet. de hittade jag på  ICE112.

Jag köpte smarta kritor på COLORONA de va vänliga mot barnen och de va inte farligt om de råka äta upp dom:) och leklera som aldrig torkar så Stora E är supernöjd

så fick barnen jätte sköna sommarkläder från mybliss. Lilla C blev så sockersöt i dom kläderna:)

nu tror jag har fått ihop allt jag köpte, de är farligt att vara på mässa i två dagar:)

 

 

 

Leave a Reply