VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Därför köper jag bara EKO

Enligt undersökning så är de fortfarande kvar massa skit i frukten vi äter och därför väljer jag att köpa eko för de är bra för oss och de som arbetar och för miljön. Som nu äntligen har de kommit eko ananas och den skiljer YNKA 3 KRONOR på jämfört mot den giftiga skiten.

så jag har de mesta i eko jag byter ut allt så man får så mycket eko som det bara går för jag vill vänja om allt runt om kring oss. Förstås mjölk köper jag närproducerat så de är inte eko men djuren har ett bra liv iallafall.

Så de som jag handlar är så mycket eko som finns, närproducerat och SVENSKT KÖTT skulle inte falla mig inte att köpa något annat. Visst vi har en hög matkostnad men jag äter hellre bra och god mat och drar ner på annat än köper massa skit.

jag har länkat en adress om vad de står på aftonbladet

 

www.aftonbladet.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna