Kom ihåg mig

helt slut

Nu är det sååå skönt att ligga i sängen för de har varit full rulle hela dagen för mig. De började redan kl 7.30 med att få upp barnen och göra iordning E till dagis sen skynda hem så man han och städa hela hemmet Innan de är dags att hämta igen. Jag hann precis städa färdigt och duscha innan vi va tvungna att hämta E igen. Sen åkte vi direkt från dagis till affären och bytte storlek på skorna som jag köpte fel. När vi kom hem så städade jag bilen och E lekte med grannen. Efter de så ville Cha mat så då va de bara att gå in och amma lite

när hon hade ätit förbereder jag den svåra maten grönärtsoppa. Jag vet inte om någon enklare och snabbare mat. De är bara att koka ihop frysta gröna ärtor kycklingfond chili pulver mixa med mixer ät. Tar typ fem min att göra. De hår ju ännu snabbare med att man kokar vatten i vattenkokaren.

 

men nu ska jag försöka sova för i morgon kommer systeryster och stora W:)

För vi ska gå på krakel & spektakel mässan:)

Leave a Reply