11 13 19 20

2

Idag vaknade vi vid nio, super skönt att få sova ut lite. Solen skiner och vi började dagen med en lite promenad vid stranden. Shiit alltså vad det är skillnad på vardagslivet här och i Sverige. Jag hade en långärmad på mig och var tvungen att gå hem för att det blev för varmt, haha.

För övrigt så börjar mycket falla på plats, vi har fixat ett spanskt nummer och igår var vi iväg och köpte lite inredning till lägenheten. Ikväll kommer våra vänner Alex och Jossan hit, dom flyttar samtidigt som oss. Sjukt kul! Dom kommer bo en liten bit bort men ändå nära så det är perfekt. Ska bli så kul att ha dom här och uppleva det här tillsammans, sen är det ju aldrig fel att ha lite vänner nära.

Saker och ting känns så bra just nu, det känns som om jag njuter lite mer av livet och min tillvaro. Jag tror att det kommer gå bra för oss här, modellandet kommer förhoppningsvis ta fart och inspirationen till bloggen kommer att stiga. Jag hoppas också att jag och Kevin kan bearbeta vissa saker jämte varandra. Vårat förhållande är bra och vi gillar varandra jättemycket, men alla har saker att jobba på. Jag skulle ljuga om jag sa att vårat förhållande var perfekt. Det är inga omöjliga saker, utan mer att vi måste jobba med att våran vardag ska gå ihop på ett så bra sätt som möjligt.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar