VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilken bra dag

låter rubriken tala för sig själv. Efter en helg i Göteborg och besök på Liseberg så var denna gravida kropp rätt utkörd. huvudet gick på sparlåga och det ända jag ville var att lägga mig i sängen och sova tills nästa vecka. MEN när det är 26 grader och stålade sol så är det bara att bita ihop, för ända sen barnsben har jag lärt mig att sommaren är kort och att man måste ta vara på dessa soltimmar som en svensk sommar erbjuder. Så jag packade in mig själv och lite packning i bilen för att köra 11 mil hem till mamma och pappa som bor på landet. exakt vad jag behövde. så dagen har bjudit på jordgubbar, fiske, grillat, promenad och några baljor med kaffe för orka. Hann även sitta ner några timmar med några efterlängtade bästisar och snacka igen någon vecka. imorgon hoppas jag att jag vaknar med en superkraft som gör att jag aldrig mer behöver vara trött, hur bra? Måste faktiskt säga att tröttheten under denna graviditet har varit det absolut värsta, att alltid känna vad man än gör eller befinner sig, vilken tidpunkt det än må vara ATT MAN ALLTID ÄR TRÖTT.

status annars? går idag in i vecka 32 och nu räknar jag bara ner. varje dag ser jag nu som en seger. Att en sån enkel grej som bädda sängen kan vara en moment för sig och någonting man måste pausa för att inte svimma.

Kommentera

Annons

Hej världen!

Välkommen till Allt för föräldrar. Det här är ditt första inlägg. Ändra eller ta bort inlägget och börja sedan att blogga!

Kommentera (1)

    För att få de senaste uppdateringarna