Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Inte så många måsten.

En sväng till verkstaden med reservnyckeln, nu kan de ha hittat felet! Vi har haft en lånebil nu i en vecka, en riktig minibil men ändå gillar jag den! De har ju inte hittat nått fel, felsökning delux. Så vi håller alla tummar att de nu hittat och åtgärdar och så är detta ett minne blott.

Pappan gjorde lagårn själv på förmiddagen, gick väl hyfsat åtmistone. Och där mitt i dagen så började dessa flingor att falla igen. De varnar för att vi här vid kusten kan få upp emot en halv meter till! Alltså, vi klarar oss nu! Men det spelar ju ingen roll vad man önskar, vädret styr ju sig själv.

Vi hade en liten lugn stund där. Pappan tog en liten vila på kökssoffan i väntan på utringning för snöröjning.

IMG_2715

Lillstumpan tog en trudelutt på pianot;IMG_2723

och körde det nya ”Yoooga!”, som görs cirka 17 gånger om dagen just nu.

Mamman satt mest och knapprade på datorn, passade på där en liten stund.

När brorsan sedan kom hem och pappan åkt iväg för många timmars snökörning, ja då var det full rulle i huset igen! Dans-och träningsstund på köksgolvet, rödblommiga tre efter hopp och studs.

En sväng ut och skotta foder till djuren och en titt in hos hönsen var den lilla utetid vi hade idag. Snöstormen har trappats upp underdagen och det viner i knutarna nu.

Det känns skönt att ha haft en sån här dag, i lite lugnare tempo. En hel eftermiddag med kidsen utan en massa jobb och måsten. Komma ikapp lite med städning och tvätt och så också som pricken över i.

Men nu är det snart dags att krypa ner i sängen. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *