Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Två år sedan beslutet togs.

Idag är det två år sedan. Två år sedan vi tog beslutet att lägga ner vår mjölkproduktion.

Det känns konstigt. På ett sätt känns det som att det gått ännu längre tid och på ett annat så ser jag mig fortfarande som mjölkbonde.

HÄR kan ni läsa inlägget jag skrev den där dagen för två år sedan, varför det blev som det blev. Ni som börjat kika in hos mig på senare dagar vet kanske inte att vi hade mjölkkor och inte köttdjur på gården innan.

Visst saknar vi livet som mjölkbönder. Samtidigt ser vi det positiva med detta liv, speciellt när vi har småbarn.

20161282027192491796569_sbig

Men vi är mjölkbönder i hjärtat, det bara är så ❣️

2 reaktioner på ”Två år sedan beslutet togs.

    1. Jo det var det tyngsta i vårt liv, såklart. Då vi ju inte VILL sluta med mjölk men läget var ohållbart. Finns fördelar med detta också men det är kämpigt, ännu kämpigare ekonomiskt. Men vi försöker hålla näsan ovanför vattenytan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *