Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Skratta? Gråta?

En dag hemma med barnen. Pappan ryckte ut inatt på plogning. Tanken var att Lilla P skulle på Järnsta men med typ en dm snö, stora drivor, snöbus på morgonen och ingen fungerande traktor så fick han ha hemmadag istället.

Ja de här traktorerna är ju ett skämt. Så less nu att det går inte dit nått mer! Fick lånetraktor för att våran skulle in, igen. Våran är fortfarande inte hämtad (hej två veckor stående på gården..) och nu är lånetraktorn trasig! Så jag har inte kunnat skotta gården! Men kors i taket så kom en lastbil i eftermiddag och hämtade åtminstone lånetraktorn, fast inte med nån annan traktor att ersätta denna med… Skratta? Gråta?

Men en helt otroligt vacker dag har vi haft i alla fall.

Som att bli svettig av att skotta in foder, vilken grej! Med drippdropp från taket och en sol som värmde ryggen, det gör ju i alla fall lite gott med humöret.

Och att kunna vara ute till fyra utan att det är bäcksvart.

IMG_2667 IMG_2669

Lillstuga, som målad av snö.

IMG_2672 IMG_2676 IMG_2680 IMG_2683 IMG_2690

Så det är Lilla P som stått för skottningen hemma på gården idag. Pappan kom hem här på eftermiddagen. Ett 14-timmars pass blev det denna gång. Han slocknade direkt på soffan.

Barnen är nu lagda och jag ska prova mig på ett träningspass! Jag ska försöka peppa mig förbi denna trötthet som kom krypande nu… Heja mig!

Trevlig kväll hörrni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *