Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Måndag, nattknorr och nybakat.

Klockan är sen måndag och jag har precis satt mig ner för att skriva lite här. Det doftar nybakad sockerkaka här nere till morgondagens tårta och barnen sover gott på övervåningen. Ni vet hon den minsta i familjen, som bara sovit sig igenom nätterna – sen dag 1( jalite mat har hon ju velat ha ibland såklart). Hon hade minsann en liten knorrig natt inatt. Och lite sådär extra känslig, för det mesta idag. Kikade i lilla munnen och visst var det som jag misstänkte, en stor framtand är påväg ut! Ajaj.

Annars har vi varit hemma hela familjen, hela dagen. Ringt en massa samtal som är typsik måndagssyssla. Alltid är det nån man ska få tag i efter en helg.

En mumsig banan- och mangosmoothie slurpade vi till mellis innan vi gick ut för lite gårdsjobb. Utfodring stod på schemat.

Och nu har det gått en tid sedan jag började detta inlägg. Strul med bilduppladdning så det blir bildlöst. En pojke som bytte säng (kom till vår storsäng), och lite välleförberedelser om lillasyster vill ha lite extra mat inatt om utkommande tand gör ont. Har kommit på att ha en termos varmt vatten bredvid sängen, flaskan laddad med pulver så slipper man gå ner och göra när det vankas sådär okristligt tidigt. Men nu håller ögonen på att gå i kors och imorgon är en stor dag. Vår förstfödde lill pojke blir Tre år!

Godnatt! ✨

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *