Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Att deppa lite.

Ja alltså hej.

Här sitter jag, på Subway (!?) med en uppäten macka och en sovande bäbis i vagn. Den här dagen och ja det känns typ som alla dagar sedan en tid tillbaka bara är såna man vill ska gå fort förbi. Inget klaffar, det dyker upp saker och är allmänt drygt.

Men här sitter jag i alla fall och väntar på att de ska skruva klart i bilen på verkstaden. Som jag innerligt hoppas att de hinner klart med innan stängningsdags, annars är jag ganska fast här i Sveriges tråkigaste ”stad”. Men en liten present är köpt till en älskad som fyller år till veckan och nu tänkte jag gå och handla, det kan man ju passa på att göra som ändå måste göras.

Lilla P är hemma med pappan som grejar på med ditten och datten. Blåser storm gör det också.

Usch vilka tråkiga, deppiga inlägg det blir här på rad nu men jag skriver ju om det dagliga och då ingår även sånt här. Det är en depp/Murphy-period nu helt enkelt och så är det!

Ingen bild har jag att bjuda på heller, ni hör ju, inte mycket som är som det brukar här just nu! Men jag önskar mig en lite bättre vecka ändå, jag lever på hoppet!

Kram på er!

6 reaktioner på ”Att deppa lite.

  1. Sånt är ju livet, det går upp o ner… Det är så energikrävande med krångel!!! Hoppas det vänder nu för er! Kram tillbaks :)

  2. Inga loja instagrambilder med vin, fötter o vatten i solsken. Jag älskar att du verkligen delar alla bitar. Det får mig att känna mig så mycket mindre ensam i alla omgångar det strular på min gård. O det ska gudarna veta går i skov. En olika kommer sällan ensam… O det är tufft i de perioderna!

    1. Jo jag tycker att det känns viktigt att dela allt. Inte bara de positiva och glada. Utan vardagen, upp och nedgångar. Och att veta att andra kan känna igen sig i det och kanske känna lite tröst tunga dagar är ju ett plus. Alla vi som har gård vet ju precis hur dessa perioder kan knäcka en! Kram till dig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons