Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Och så bröt det ut.

IMG_2151 IMG_2155 IMG_2156 IMG_2158Det blev som jag lite önskade igår. Febern slog till. Men mitt i det så kan man inte riktigt förstå hur jag ville ha det här. Det är inte skönt att vara sjuk! Men som sagt så kanske kroppen får hugga i ordentligt och så blir jag bra sen!

Vi vaknade till en sjuk mamma, strömavbrott på hela nedervåningen och 13 grader inne. Fantastiskt när man är febrig. Felsökning på säkringar men förgäves. Visade sig att det var en säkring/fas nere i lagårn som gått.

Pappan och Lilla P åkte på affärn och handlade upp lite mat, äntligen.

Och annars har vi inte gjort mycket. Mamman har vilat och pappan likaså som heller inte känt sig hundra. Men en kraftansträngning gjorde C i eftermiddag och tog lagårn.

Nu med sovande barn ska jag inta soffläge igen. Pyjamas och morgonrock har suttit på hela dagen så myskläderna är redan på!

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons