Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Fruset vatten.

Fruset vatten i lagårn. Inte den roligaste starten igår. Vi har ju värmeslingor i den ombyggda delen för att slippa just paniken då cirkulationen inte går. Men kvigdelen är det cirkulation och det är något fel någonstans som spökar så jordfelsbrytaren löser titt som tätt. Som den då gjorde i går natt och det är – 10, ja ni fattar ju.

Men vi har kunnat lösa det provisoriskt utan att behöva skruva ner att vattenledningar och tina. Ett badkar är ditställt som fylls med en vattenslang. Det ser ut att bli plusgrader senare i veckan så det kanske kan tina upp själv.

Och idag är det måndag. Julveckan! Helt sjukt vad tiden går. Vi bar in granen igår, men den står fortfarande oklädd så den ska få bli vacker idag!

Ha en fin måndag såhär på slutspurten!

IMG_4636

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons